Бойовики проводять чистки серед своїх командирів і збирають з людей гроші на похорон бандитів

Бойовики проводять чистки серед своїх командирів і збирають з людей гроші на похорон бандитів

Серед терористів «ДНР» проводяться так звані чистки у рядах командирів бандформувань.

Джерело: Відомості

Про це у своєму Фейсбуці повідомив координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

«Так зване «міністерство держбезпеки» («МДБ») «ДНР» продовжує чистки серед командної ланки бандформувань. Зокрема, за звинуваченням в організації масових грабежів і мародерства заарештовані два командири підрозділів з бандформувань «Оплот» і «Восток». Командний склад НВФ не в змозі контролювати дії підлеглих, при цьому неодноразово фіксувалися випадки участі в «пошуку і зборі трофеїв» самих командирів терористів. Також, в рамках встановлення т.зв. «законності», за мародерство і грабунки в районі Дебальцевого затримано 8 бойовиків з НВФ «Алтай», — розповів Тимчук.

Він також повідомив про те, що у Луганську, в результаті конфлікту між бойовиками, були знищені два «співробітники» так званої «прокуратури ЛНР». У самому місті інфраструктурна криза, повністю зупинений весь пасажирський електротранспорт, констатує Тимчук.

У Слов'яносербську розгорається скандал через розкрадання бойовиками гуманітарного вантажу з Росії. У скоєнні злочину дуже обґрунтовано підозрюються представники т.зв. «козацтва».

У Кіровську місцевої комендатурою здійснений поквартирний обхід місцевих жителів, з метою збору коштів на похорони загиблих бойовиків.

Loading...