Приходько: Головний боягуз у Росії — це ботоксний гном

Приходько: Головний боягуз у Росії — це ботоксний гном

Анастасія Приходько у властивій їй емоційній манері висловила все, що думає з приводу «Антимайдану» в Москві і президента Росії Володимира Путіна.

Джерело: Відомості

Після Ксенії Собчак, яка висміяла «Антимайдан» і заявила, що їй соромно за свою країну, думкою на цю ж тему поділилася українська співачка Анастасія Приходько, передає Viva. У Інстаграмі артистка написала наступне:

«Приїхавши з гастролей по Іспанії, де зустрілася з прекрасними людьми з нашої діаспори, і зарядившись від них колосальною енергією, вирішила наздогнати час, ознайомившись з усіма новинами, які пропустила. Що в Україні: війна, смерть, теракти, реквієм за Небесною Сотнею, захекані волонтери, армія, добровольці… А що в Росії? «Антимайдан»… Ні, ну мало того, що в Росії і Майдану-то не було, так ще й зібраний цей «антимайдан» у річницю перемоги Майдану в іншій країні… І плюс, «антимайдан» означає «антиплоща», так чому він збирається на площі?

Убоге видовище, звичайно. Зігнані з регіонів студенти, «чечени», що трепетно тримають портрети Кадирова, ряджена казачня, пенсіонери, що прийшли за копійки, люмпени і маргінали «за ідею», і все це під істерику Циганової, «хірурга» і Лепса зі Стариковим. 

Здавалося б — Бог з ним! Всі ці лакеї зі страху будуть цілувати п'яти Путіну. Це зрозуміло. Але мені стало зрозуміло інше — головний боягуз тут не «кадировський» манкурт, не ряджений дурень в папасі з погонами генералісимуса і не бабуся, яка боїться відродження нацизму, а сам ботоксний гном. Маленький, нікчемний КГБшник, «моль», уявив себе «збирачем російських земель». Ось хто справді боїться Майдану. Хто він без влади? Носильник при батькові Ксенії Собчак? Розведений 62-річний самотній старий? Так це в кращому випадку. Куди він втече? Ростов — це Росія поки що. Хіба що в Пхеньян.

Але можу заспокоїти — в Росії дійсно Майдану не буде. Народ не той. Він без царя не може. Буде тихий палацовий переворот, в результаті якого Путін стане ворогом народу і його на сьогоднішній момент вірні «ватники» перші його розірвуть, дізнавшись про це зі слів Кисельова. А поки гуляй, немита Росія! «Російська горілка» і «Чарка горілки на столі» звучать для тебе. А нам будувати нову, прекрасну, багату країну!» 

Loading...