Актор Олег Табаков провалився в яму з водою

Актор Олег Табаков провалився в яму з водою

Популярний російський актор, художній керівник МХТ імені Чехова Олег Табаков провалився в яму з водою. На щастя, поруч опинилася його дружина, актриса Марина Зудіна, яка витягла чоловіка буквально за підтяжки.

Джерело: Відомості

Нещасний випадок стався на території особняка, який п'ять років тому відбудували Олег Табаков і Марина Зудіна. Заміська садиба розташована на пагорбі і знаходиться в мальовничому, екологічно чистому місці на річці Істрі, пишуть «Дни.ру».

«Такий особняк зміг дозволити собі тільки до старості. Я законослухняний громадянин, завжди заробляв чесно, справно платив податки. Моя посада в МХТ зобов'язує дбати про величезну кількість людей, і я відчуваю цю відповідальність», — заявив Табаков.

Територія садиби становить близько двох гектарів, і ця площа вимагає постійного догляду. «На території б'є кілька джерел — річка поруч. Через них виникли проблеми, коли ми мостили камінням стежки», — повідав в інтерв'ю ландшафтний дизайнер Денис Потейкін. Саме під час будівництва з популярним актором і стався неприємний інцидент. Табаков довго був відсутній, а коли приїхав, вирішив прогулятися по кам'яній стежці, наступив на місце, де джерело підмило ґрунт, і провалився. На щастя, неподалік була Марина Зудіна. Вона поспішила чоловікові на допомогу з кимось з роботяг. Під час визволення Олега Павловича з ями ледь не постраждали знамениті підтяжки метра: Зудіна інстинктивно стала за них тягнути і мало не порвала.

Loading...