У Кремлі особливо не заперечували плану з розчленовування України

Пєсков заявив, що план по відторгненню українських територій не має нічого спільного з офіційними документами російської влади.

Джерело: Відомості

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, коментуючи публікацію Нової газети про намір керівництва РФ відторгнути території України до зміни влади внаслідок Майдану, заявив, що такий план міг існувати, але не в Кремлі.

«Ні, це не правда. Не правда. Чи можливо, можливо. Я маю на увазі, я не можу виключити. Тому що я не знаю документ (про який мова). Я не знаю, хто автор документа», — сказав він, передає Українська правда.

«Це газета... іноді вони роблять, ну, неймовірні публікації. І я не бачу причин для нас реагувати (на таке). Єдине, що я можу Вам сказати: навіть якщо якийсь такий документ існує, то він не має нічого спільного з Кремлем. І це не має нічого спільного з офіційними документами російської влади», — додав Пєсков.

Як повідомлялося, у розпорядженні російської Нової газети опинився документ, який, імовірно, в період між 4 і 12 лютого минулого року з'явився в адміністрації президента РФ — «план відторгнення» Росією низки територій України.

За інформацією видання, у підготовці скандального «плану відторгнення» українських територій міг брати участь «православний бізнесмен» Костянтин Малофєєв.

Loading...