Прес-секретар «Шахтаря» вибрав «русский мир» і звільнився з клубу

Прес-секретар «Шахтаря» вибрав «русский мир» і звільнився з клубу

Прес-секретар ФК «Шахтар» Руслан Мармазов звільнився з клубу через неприйняття політичного курсу України та бажання підтримати своїх земляків у так званій «ДНР».

Джерело: Відомості

Про це він повідомив в інтерв'ю Tribuna.com.

«Зараз я у відпустці, а з 1 березня вже не буду працювати в клубі», — сказав Мармазов.

Серед причин свого звільнення він назвав небажання жити в неприємних йому Києві та Львові, а так само неприйняття курсу, яким рухається Україна.

«Причин багато, але головна в тому, що «Шахтар» змушений перебувати в Києві та Львові, а мені жити в цих містах не подобається. Перспектива повернення клубу до Донецька в найближчому майбутньому мені здається малоймовірною. Так що зараз я в Москві, далі буду або тут, або в Донецьку — подивлюся», — сказав він.

Свій вибір Мармазов голосно назвав «цивілізаційним».

«Те, куди рухається Україна, мені категорично не подобається. Але, як ви розумієте, поки я був офіційним представником клубу, публічно заявляти про це я не міг. Мої погляди не збігаються з тим, що зараз панує на території України», — заявив екс-прес-секретар.

На уточнююче запитання журналіста чи підтримує він «ДНР» та її відділення від України, Мармазов відповів ствердно: «Я підтримую своїх земляків з Донецька і Луганська, які сьогодні переживають далеко не прості дні».

При цьому він не погодився з формулюванням «Мармазова звільнили з «Шахтаря» за його політичні погляди.

«Пішов з клубу під тиском політичної ситуації» — ось так коректно спробував він пояснити свій вибір.

Loading...