Мадонна карколомно впала зі сцени (відео)

Мадонна карколомно впала зі сцени (відео)

Американська виконавиця Мадонна осоромилася під час свого феєричного виступу. 56-річна співачка примудрилася впасти зі сцени через туго зав’язану накидку.

Джерело: Відомості

Мадонна вперше за 20 років заспівала на церемонії вручення нагород Brit Awards. Мабуть, це виступ надовго запам'ятають не тільки численні шанувальники американської виконавиці, але й вона сама. Падіння 56-річної співачки розтиражували всі світові ЗМІ.

Мадонна оступилася під час виконання пісні Living For Love. Артистка, одягнена в довгий плащ від Armani, який несли за нею двоє танцюристів, повільно піднялася по одній драбині на сцені, перетнула її і піднялася по другій, яка спеціально стояла посередині, пише портал «Дни.ру».

Мадж оточували танцівники. За задумом, вони повинні були зірвати зі співачки її довгий плащ і почати рухатися в єдиному ритмі, але все пішло не за планом. Плащ виявився зав'язаний занадто туго, і коли танцюристи його різко смикнули, він не розв'язався. Нічого не підозрюючи, Мадонна сіпнулася слідом за плащем і впала зі сходів головою вниз.

Однак артистка зуміла взяти себе в руки: вона тут же піднялася і продовжила співати, одночасно намагаючись розв'язати нещасливий плащ. Після виступу Мадонна висловилася щодо скандального інциденту на своїй офіційній сторінці: «Армані мене впустив! Мій красивий плащ виявився зав'язаний занадто туго! Але мене ніщо не зупинить, і любов підніме мене!» На додаток до запису артистка опублікувала посилання на свій Instagram, де розмістила фотографію плаща, і додала, що з нею все добре, подякувавши стурбованим шанувальникам.

Loading...