Єфремов відкупився від суду заставою у 60 тисяч гривень

Печерський суд не заарештував екс-регіонала Єфремова. Зійшлися на 60,5 тисячах застави.

Джерело: Відомості

Печерський районний суд Києва визначив колишньому лідеру фракції Партії регіонів Олександру Єфремову в якості запобіжного заходу заставу в розмірі 60,5 тис. грн., повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Клопотання прокуратури про взяття під варту не було задоволено, оскільки не було обґрунтовано обвинувачення у розпалюванні міжнаціональної ворожнечі.

17 лютого Генеральна прокуратура повідомила Єфремову про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 161 КК України — умисні дії, спрямовані на розпалювання національної, расової чи релігійної ворожнечі та ненависті, які спричинили тяжкі наслідки у вигляді масової загибелі людей.

На наступний день Печерський районний суд Києва почав розгляд клопотання слідчого ГПУ про застосування до Єфремова безальтернативній запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Засідання було перенесено на 19 лютого на прохання прокуратури у зв'язку з необхідністю внесення змін до клопотання про обрання запобіжного заходу.

23 лютого в судовому засіданні, в якому Єфремову повинні були обрати запобіжний захід у зв'язку з новим обвинуваченням прокуратури, знову було оголошено перерву.

Loading...