Австрійський гурт написав сатиричну пісню про Путіна та Україну (відео)

Австрійський гурт написав сатиричну пісню про Путіна та Україну (відео)

Автрійський гурт Rammelhof написав сатиричну пісню про Путіна, окупований Крим і війну на Донбасі. З цим треком — Wladimir (Put Put Putin) — гурт вже виграв Віденський конкурс протестної пісні.

Джерело: Відомості

«Пісня пов'язана насамперед із таким явищем, що навіть у сучасних промислово розвинених країнах велика частина населення жадає сильного керівництва (наприклад, «Мамочка» в Німеччині, або Обама в США, чи Путін в Росії). Це лякає нас і ми виступаємо проти! Ми бачимо загрозу для демократії», — зазначається в анотації до кліпу з заголовком Wladimir (Put Put Putin), передає Еспресо tv.

Пісня побудована на такій собі грі слів, дослівно назва пісні перекладається, як «Володимир (Покладіть, покладіть, Путіна)». Однак «Puten» — німецькою це «індик», а словами «put, put, put» німці кличуть курей.

«Трішки дик-дик-диктатури, і весь світ дивиться приголомшено, І це працює тому, що кожен знає — без газу буде д*па», — співається в пісні.

«Сусіди в кулаці, крім цієї України,

Тому Володимир в'їжджає туди трішечки на танках,

І ця штука з Кримом його теж не влаштовує,

Так що він без зайвих розмов забирає Крим собі», — ось такі слова підібрав гурт Rammelhof.

На відео палає «демократія», чоловік в ушанці розпиває горілку, а по намальованій карті України роз’їжджають російські танки.

Loading...