Ліхута божиться, що Таїсія Повалій любить Україну і не збирається звідси їхати

Ліхута божиться, що Таїсія Повалій любить Україну і не збирається звідси їхати

Чоловік артистки Таїсії Повалій Ігор Ліхута заявив, що їхати з України його дружина не збирається.

Джерело: Відомості

В інтерв’ю «Комсомольській правді в Україні» продюсер пояснив, чому його дружина працює у Росії та наголосив, що вона любить Україну, просто не кричить про це при першій нагоді.

Як відомо, наразі Повалій бере участь у зйомках телешоу на російському каналі, за що на батьківщині її, м’яко кажучи, дуже критикують. Однак Ліхута зауважив, що після закінчення зйомок, вони з дружиною повернуться додому.

Російський проект зніматимуть понад три місяці, тому Повалій з Ліхутою житимуть між Москвою та Києвом. Ігор також зізнався, що вони з Таєю довго думали, чи брати участь у російському проекті.

«Але проект дуже незвичайний, цікавий і якісний — у ньому Таїсія може проявити себе не тільки як співачка, але і як актриса. Тут працює справжня команда професіоналів, всі дуже тепло і рівно до нас ставляться. Але є одне табу: політичні теми не обговорюємо», — поділився продюсер.

Також чоловік Повалій пояснив, що вони не в змозі нічого змінити, але саме Україна залишається для них єдиною батьківщиною.

«По-перше, нам не під силу змінити ситуацію в країні. Але що б не відбувалося, як би до нас ставилися, Україна — це наша Батьківщина. Тільки сюди, додому, нам хочеться повертатися», — підкреслив Ліхута. І ще продюсер розповів про патріотизм своєї зіркової дружини.

«Одного разу Тая сказала дуже правильну, з моєї точки зору, фразу: «Щоб бути патріотом, не обов'язково ходити у вишиванці. Вишиванка в мене під шкірою». Так от я знаю, що у Таїсії вишиванка під шкірою! Вона не з тих, хто буде розповідати на кожному розі, як любить Україну. Вона просто її любить!» — заявив Ліхута.

Що ж до чуток про зміну громадянства Повалій, то продюсер усе спростував.

«Чутки про нашу зміну громадянства — чистісінька спекуляція і провокація! Ми вже до цього звикли в умовах безперервної інформаційної війни. Повалій не збирається змінювати громадянство! Вона не збирається їхати з України в Росію на постійне місце проживання. Вона не збирається перевозити до Москви сім'ю», — наголосив Ліхута.

Loading...