Міського голову Мелітополя Сергія Вальтера знайшли повішеним

Міського голову Мелітополя Сергія Вальтера знайшли повішеним

Тіло чиновника знайшли в його будинку.

Джерело: Відомості

Главу міста Мелітополя на Запоріжжі Сергія Вальтера знайшли повішеним сьогодні вранці. На місці трагічного інциденту працюють правоохоронці. 

«Приблизно о 8.30 до нас надійшло повідомлення зі швидкої допомоги, про те що у власному будинку повісився Сергій Вальтер. Зараз на місці працює оперативна група. Більш детальної інформації поки немає», — повідомив помічник начальника Мелітопольського міськвідділ міліції Гліб Коваль, передає місцеве видання «Местные вести».

Як пишуть ЗМВ, мер Мелітополя Сергій Вальтер перед самогубством був фігурантом гучної кримінальної справи, прокурор просив для очільника міста 14 років позбавлення волі. Про це повідомляє місцеве видання «РИА-Мелитополь».

Журналісти стверджують, що Вальтера звинувачували у низці кримінальних справ і підозрювали у причетності до місцевого організованого злочинного групування.

На минулому тижні слухання справи проти мера перейшло у завершальну стадію. До цього його відсторонили із займаної посади.

Процесуальний прокурор Денис Корх за сукупністю злочинів вимагав для мера Сергія Вальтера 14 років позбавлення волі. Також у Вальтера хотіли конфіскувати майно, призначити йому штраф у 17 тисяч гривень і заборону на право займати адміністративно-господарські посади строком на 3 роки.

Сьогодні мало відбутися чергове засідання суду проти очільника Мелітополя.

Цього року загиблому мало виповнитися 57 років. 

Loading...