В зоні АТО знайшли розстріляну машину нардепа Дейдея і живого депутата

В зоні АТО знайшли розстріляну машину нардепа Дейдея і живого депутата

Кілька хвилин назад Євген Дейдей вийшов на зв’язок.

Джерело: Відомості

Координатор батальйону патрульної служби міліції спеціального призначення «Київ-1» ГУ МВС України в Києві, народний депутат України Євген Дейдей («Народний фронт») зник в зоні проведення АТО, повідомляє прес-служба батальйону «Київ-1».

«Кілька годин тому перестав виходити на зв’язок Євген Дейдей. Тільки що пошукова група батальйону «Київ-1» в районі Мар’їнки виявила розстріляний автомобіль, в якому, за попередньою інформацією, перебував народний депутат і 2 бійців батальйону. Встановлюються подробиці події», — йдеться в повідомленні, розміщеному на сторінці Дейдея в Facebook.

Згодом на сторінці батальйону з'явилася наступна інформація: "Несколько минут назад вышел на связь Евгений Дейдей. Все подробности будут опубликованы позже".

Народний депутат Євген Дейдей, зниклий напередодні в зоні АТО, знайдений живим, повідомляє заступник глави МВС у Донецькій області Ілля Ківа, пише Новое Время.

«Народний депутат Дейдей Євген і два бійці батальйону Київ-1 знайшлися і живі!» — написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу вранці.

Ківа розповів, що 24 лютого ввечері під містом Мар’їнка Донецької області було знайдено автомобіль, на якому раніше пересувалися зниклі, з пошкодженою від попадання снаряда РПГ задньою частиною.

Навколо авто були знайдені гільзи від патронів 7,62 і два повних магазину, але слідів крові не було, що давало можливість припустити, що Дейдей з бійцями відстрілювалися і відступили в лісосмугу.

«Всю ніч моїм відділом велися активні прочісування території», — представник МВС.

Loading...