Іван Дорн: Я патріот України

Іван Дорн: Я патріот України

Іван Дорн і його Дорнабанда виступили з офіційним зверненням до журналістів, анонсуючи всеукраїнський концертний тур на підтримку нового альбому Randorn.

Джерело: Відомості

Напередодні старту всеукраїнського туру Randorn і концерту в київському Палаці спорту Іван Дорн поборов свою нелюбов до журналістів і провів першу за довгий час прес-конференцію. Компанію співакові склали його колеги-музиканти з Дорнабанди — Лимонадний Джо і DJ Pahatam, передає Viva.

«Це мій фундамент, музичний тил, — представив друзів Дорн. — Навіть на прес-конференціях я без них не можу, тому що часто запинаюся, несу якусь маячню, яку вам приємно вирізати з контексту, подати під красивим соусом з відмінними заголовками і видати мене за незрозуміло кого».

Перше, що зробив Іван Дорн під час спілкування з журналістами, це попросив їх не звинувачувати його у відсутності патріотизму. Звичайно ж, артист мав на увазі недавній скандал з виступом в Москві, а також новину про фінансову допомогу українській армії в зоні АТО.

«Я хочу НЕ благати, а попросити вас, щоб ви перестали видавати мене за незрозуміло кого і ставити під сумнів мій патріотизм. Це єдине, що я скажу з приводу політики. Я патріот цієї країни, і хочу, щоб ви всі про це знали», — сказав Іван Дорн.

Анонсуючи майбутній концертний тур, музикант розповів про новий альбом Randorn. Роботу над ним команда Івана Дорна вела майже два роки.

«Незважаючи на все, що відбувається за вікном, включаючи революцію, — уточнив артист. — Складнощів вистачало, але ми розуміли, що писати музику треба в будь-якому випадку. Randorn досить успішно стартанув, для нас це приємна несподіванка».

Іван Дорн переконаний, що зараз не час відмовлятися від концертів через ситуацію в країні. Саме тому, повідомив співак, концерт у Харкові відбудеться.

«Цьому місту потрібна підтримка, і наша відмова від концерту буде означати капітуляцію, а ми здаватися не збираємося. Культура — це сильна зброя», — додав музикант.

Нагадаємо, всеукраїнський тур Івана Дорна Rаndorn Tour стартує 27 лютого і охопить 5 найбільших міст України — Харків (27 лютого), Дніпропетровськ (1 березня), Одеса (3 березня), Львів (6 березня) і Київ (9 березня). Після цього в планах виступити в країнах СНД, Європи і навіть в США. 

Loading...