Панін вважає свою доньку неадекватною, тому що дитина не хоче до нього йти

Панін вважає свою доньку неадекватною, тому що дитина не хоче до нього йти

Російський скандально відомий актор Олексій Панін викликав швидку своїй семирічній доньці Нюсі, запідозривши, що дівчинку накачали психотропними речовинами. Зірці здалося, що дитина неадекватно на нього реагувала.

Джерело: Відомості

Зустріч російського актора з донькою через чотири місяці після озлуки пройшла в приміщенні апарату дитячого омбудсмена Петербурга. Там же були присутні три психологи і колишня дружина артиста Юлія Юдінцева. Побачивши Олексія, маленька Аня, яку актор називає Нюсею, злякалася батька, влаштувала істерику і заявила йому, що не хоче з ним жити. Таку реакцію дівчинки Панін назвав ненормальною. Однак соціальні служби заявили репортерам, що актор сам провокував дитину своєю поведінкою, передають «Дни.ру».

«Я обійняв її і поцілував. Але це не моя Нюся, вона неадекватно реагувала. Запропонував їй картоплю фрі — вона злякалася. Показав фото її школи — втекла. Моя дочка в заручниках у цих людей і її потрібно звільнити!» — заявив актор.

Потім Панін припустив, що дитину чимось накачали перед зустріччю з ним. «Це була ненормальна, це була патологічна реакція. Це — не Нюся! Я не говорив нічого такого, що могло б налякати дитину. Не знаю, як їй там мізки промивали весь цей час, чим накачували», — каже скандальний актор.

Олексій упевнений, що зустріч зроблена для того, щоб розкрутити черговий скандал і заявити у ЗМІ, що Панін влаштував черговий дебош. Однак, за словами чиновників, актор насправді поводився надмірно емоційно: кричав на співробітників омбудсмена і погрожував їм розправою.

В результаті в апарат дитячого омбудсмена приїхали і швидка, викликана Паніним для «неадекватної» Нюсі, і поліція — щоб заспокоїти напруженість Олексія. Що робити далі, поки не можуть вирішити ні чиновники, ні сам актор. Однак артист наполягає на тому, що дочка повинна жити з ним, а не з бабусею і мамою, так як зараз вона не ходить до школи. Дитячий омбудсмен Петербурга заявила репортерам, що мирова угода між сторонами про порядок спілкування з дитиною практично зірвана. Можливо, скандальну справу доведеться вирішувати через суд.

Loading...