У чеському ресторані розстріляли вісьмох відвідувачів

У чеському ресторані розстріляли вісьмох відвідувачів

Стрілок випустив по людях близько 20 куль.

Джерело: Відомості

Невідомий застрелив вісьмох осіб у місті Угерський Брод на сході Чехії. Як зазначають місцеві ЗМІ, ще кілька відвідувачів закладу були поранені, зокрема, одна з постраждалих у важкому стані доставлена в місцеву лікарню. 

За попередніми даними, під час обідньої перерви, коли в залі ресторану перебувало декілька десятків відвідувачів, в нього увірвався чоловік і відкрив безладну стрілянину. Свідки також розповіли, що нападник, якому на вигляд було близько 60 років, випустив по відвідувачах закладу близько 20 куль. Також є інформація, що всередині ресторану пролунало декілька вибухів, передає ТСН.

«Поки ми володіємо тільки попередньою інформацією, оскільки поліцейська операція триває. Район навколо ресторану оточений поліцією, над містом кружляє поліцейський вертоліт, до нас поспішає президент поліції Чеської Республіки, щоб особисто очолити розслідування події», — розповіло джерело, близьке до мерії міста.

Водночас ЗМІ із посиланням на главу МВС Чехії Мілана Хованеца повідомили, що стрілок також загинув. У його ліквідації брав участь поліцейський спецназ. 

Loading...