Нємцов: Не хочете Майдану — поверніть вибори

Нємцов: Не хочете Майдану — поверніть вибори

Російський опозиціонер Борис Нємцов стверджує, що офіційна Москва ніколи не скаже правду про Майдан.

Джерело: Відомості

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Раніше організатором Майдану вони називали Держдеп, а тепер — мене. У наявності фантастичний кар'єрний ріст. Те, що я жодного разу з 13 листопада по 14 лютого на Майдані не був, пропагандистів не бентежить, — пише Нємцов. — Їх взагалі ніяка брехня не бентежить — вони так живуть і інакше не можуть.

Вони ніколи не скажуть про Майдан правду. Ніколи. А правда в тому, що в листопаді люди вийшли на площу обурені політикою злодія і брехуна Януковича, який три роки переконував українців у необхідності євроінтеграції, а потім, під тиском Путіна, кинув свій народ і від євроінтеграції відмовився».

За словами Нємцова, брехуни ніколи не розкажуть, що спочатку все було мирно і весело і головна вимога було лише підписання угоди про євроінтеграцію і лише потім з'явилися відставка уряду і проведення дострокових виборів.

Якби тоді Янукович пішов назустріч людям, кровопролиття можна було уникнути, вважає опозиціонер.

«Але він цього не зробив. Навпаки, за вказівкою Путіна в середині січня він прийняв закони про диктатуру, що спровокувало жорсткі зіткнення, які в результаті призвели до загибелі десятків людей. І трагічного фіналу — вбивства Небесної сотні і поліцейських.

Після цієї трагедії Янукович втік, а Путін, як личить мародерам, вирішив окупувати поранену протистоянням України і почати війну з ослабленою революцією країною.

Війна ця триває досі і забрала життя вже 5500 осіб.

Я проти кривавих революцій.

Був і буду. Революції можна уникнути. Для цього необхідно лише дати можливість змінювати владу не на майданах, а на виборчих дільницях.

Не хочете Майдану — поверніть вибори. І не треба буде збирати фрік-марші за гроші і відгули, і не треба буде брехати і ганьбитися на весь світ.

Майдан виникає тоді, коли влада злодіїв намагається втриматися всяку ціну в кріслі, позбавляючи людей права вибору. І тоді у людей залишається єдиний шанс — вулиця. І тоді виникають революції», — підсумував Нємцов.

Loading...