Терористи обстріляли українські позиції біля Широкиного

Позиції українських військ в районі Широкиного обстрілює артилерійська група, що підтримує війська противника.

Джерело: Відомості

Про це у Facebook повідомив координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

«У складі артгрупи — 4 вогневих підрозділи (2 — ствольних артилерії, 1 — РСЗВ, 1 — САУ). Фіксувалися спроби танкових підрозділів противника атакувати позиції українських військ в даному районі. Відзначається активність повітряної розвідки противника (БПЛА)», — написав Тимчук.

За даними групи «Інформаційний спротив», тривають обстріли і спроби зав'язати ближній бій у смузі Красногорівка - Авдіївка.

На західному напрямку в районі Мар’їнки зафіксовані дві так звані «кочуючі» мінометні батареї російсько-терористичних військ. На південь від Донецька у смузі Степове-Гранітне противник продовжує ущільнювати бойові порядки і перекидати підкріплення, створюючи ударну тактичну групу.

«За останні 2 доби зафіксовано прибуття в даний район 3-х великих конвоїв постачання. Всього до 40 вантажних автомобілів, а також 24 одиниці бойової техніки (включаючи 8 од САУ 2С1 «Гвоздика» і 2С3 «Акація» у складі двох вогневих підрозділів, 5 танків, 7 ББМ, а також спеціальні машини, включаючи командно-штабні машини (КШМ), а також рухомий пункт розвідки та управління підрозділів ППО тактичної ланки)», — йдеться у повідомленні.

Loading...