Бойовики повертаються з Дебальцевого в Донецьк та Іловайськ та отримують нову зброю

З району Дебальцевого в Донецьк повернулися ряд бандформувань «ДНР», які брали участь у боях на Дебальцівському плацдармі.

Джерело: Відомості

Про це у Facebook повідомив координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

За його словами, після прибуття до Донецька противник проводить відновлення боєздатності, доукомплектування та доозброєння.

«Для цих цілей протягом 23-24 лютого очікується прибуття в Донецьк як мінімум двох великих конвоїв з живою силою і озброєннями. У районі Ясинуватої відзначається зосередження тактичної групи російсько-терористичних військ, що має в своєму складі як мінімум 30 одиниць бойової броньованої техніки (з них щонайменше 12 танків)», — пише Тимчук.

Повідомляється також про фіксування прибуття в Іловайськ з території Росії чергового ешелону з боєприпасами для терористичних формувань «ДНР».

«Активно триває процес відновлення боєздатності формувань російсько-терористичних військ на Алчевсько-Стахановській ділянці. З цією метою через Краснодон та Красний Луч йде активне перекидання додаткових резервів. Зафіксовано переміщення 35 одиниць автомобільного транспорту та 22 одиниць бойової техніки. Також зафіксована перекидання в даний район 2-х батарей гаубиць», — підкреслив Тимчук.

Loading...