Російська влада збирає «масовку» для московського антимайдану

Російська влада збирає «масовку» для московського антимайдану

У суботу в Москві пройде акція «Не забудемо, не пробачимо», організована рухом «Антимайдан».

Джерело: Відомості

Ті, хто називає себе борцями з внутрішніми ворогами Росії, пройдуть за узгодженим з мерією маршрутом — по Петрівці до Площі Революції, де пройде мітинг.

Прохання допомогти зі збором людей на акцію надійшло в адміністрації центральних регіонів Росії. Віце-губернатор, який курирує внутрішню політику в одному з регіонів Центрального федерального округу, розповів, що їм було передано прохання з адміністрації президента забезпечити приїзд учасників, повідомляє Цензор.НЕТ.

Один із співробітників представництва в ЦФО розповів, що його колегам також передали прохання прийти на мітинг і принести плакати, що викривають Майдан. Попросили взяти участь у мітингу і працівників апарату представництв регіонів, розповіли в одному з них.

Делегації в кілька сотень людей висилають до Москви близько десяти регіональних представництв руху «Бойового братства». Так, з Брянської області в Москву відправляться на автобусах близько 200 осіб, розповів керівник обласного відділення «Бойового братства» Олександр Самоходкін.

Запрошення прийти на акцію прийшло і московським вчителям. У листі від профсоюзу працівників освіти і науки Москви говориться, що від шкіл запрошуються по шість чоловік, а списки з їхніми іменами просять надіслати на поштову адресу профспілки.

Організатори ходи розраховують, що на вулиці вийде понад 10 тисяч осіб. Уже відомо, що багато туди прийдуть в добровільно-примусовому порядку.

Loading...