Матір Джулії Робертс померла від раку

Матір Джулії Робертс померла від раку

У родині відомої голлівудської актриси, зірки фільму «Красуня» Джулії Робертс сталася трагедія. Її 80-річна мати померла від раку.

Джерело: Відомості

Напередодні, 19 лютого, у знаменитої американської актриси Джулії Робертс померла мати. Бетті Лу Бредемас померла рано вранці в медичному центрі в Санта-Моніці після важкої хвороби. Мати оскароносної актриси страждала раком легенів з листопада 2013 року. Саме тоді в ході рядового рентген-огляду у матері Робертс виявилася злоякісна пухлина. На той момент Бетті Лу Бредемас страждала емфіземою легенів, крім того, вона перенесла операцію на хребті і ангіопластику. Кажуть, все це сильно заважало в лікуванні матері кіно діви, пишуть «Дни.ру».

Бетті Лу Бредемас намагалася вести здоровий і рухливий спосіб життя і незмінно підтримувала доньку у всіх починаннях. Тепер підтримку Джулії Робертс здійснюють її друзі. Репортери видання The Daily Mail сфотографували невтішну актрису, коли вона зустрічала на порозі будинку подругу. Зірка «Красуні» була одягнена в жалобу. Подруга привітала знаменитість, міцно її обняла і прошепотіла слова підтримки. Потім жінки увійшли всередину.

Останнім часом на Джулію Робертс буквально валяться неприємності. У 2014 році в Лос-Анджелесі було знайдено мертвою її сестру. За даними поліції, тіло жінки виявили в її квартиріОчевидною причиною смерті 37-річною Ненсі Моутс стало передозування наркотиків.

Loading...