Чечетову оголошено підозру за «драконівські» закони

Чечетову оголошено підозру за «драконівські» закони

Колишньому нардепові від Партії регіонів Михайлу Чечетову вручено повідомлення про підозру у вчиненні злочину під час ухвалення 16 січня 2014 року законів.

Джерело: Відомості

Про це під час прес-конференції повідомив начальник Управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України Сергій Горбатюк, передає ТВі.

«Щодо ухвалення «драконівських» законів 16 січня, то сьогодні повідомлено про підозру одному з представників Лічильної комісії – Чечетову, буде вирішуватися питання про обрання йому запобіжного заходу», – сказав Горбатюк.

Він також додав, що до відповідальності за ухвалення законів 16 січня притягують ще трьох колишніх нардепів-«регіоналів».

«Результати розслідування свідчать, що голосів було недостатньо, за фактом за прийняття незаконних постанов притягнуті екс-перший заступник голови Верховної Ради Калєтнік, нардеп Олійник, також днями повідомлено про підозру Олександру Єфремову», – сказав Горбатюк.

Нагадаємо, 16 січня 2014 року Верховна Рада шляхом голосування руками ухвалила пакет законів, які суттєво утискали права і свободи громадян. Ця подія загострила протистояння на Майдані.

Loading...