Ольга Горбачова божиться, що не крала чоловіка у Ірини Білик

Ольга Горбачова божиться, що не крала чоловіка у Ірини Білик

Співачка і телеведуча Ольга Горбачова, яка півроку тому народила Юрію Нікітіну другу дитину, розповіла про стосунки з його колишньою коханою — Іриною Білик.

Джерело: Відомості

Коментуючи стосунки з Іриною Білик, Ольга Горбачова спростувала чутки про те, що свого часу вона забрала у поп-зірки її чоловіка, відомого продюсера Юрія Нікітіна, передає Viva.

«На той період, коли я познайомилася з Юрієм Нікітіним, Іра вже зустрічалася з батьком майбутньої дитини. І я не те що не крала у неї чоловіка, я зустріла його з вельми розбитим серцем! Тому що будь-який чоловік, який розлучається з такою приголомшливою жінкою, не може залишитися без сердечних ран», — пояснила Ольга.

Ольга Горбачова стверджує, що жіноча дружба не тільки можлива, а й необхідна в колі творчих людей, так як тільки вона здатна створювати сокровенну творчість. Саме на принципі жіночої співпраці співачка і будує свою нову сольну програму, в якій всі ключові функції — від режисури до костюмів створюють тільки жінки.

«Жінка якомога більше повинна залишатися в жіночому колі, пізнавати своїх «сестер»! Тільки так ми наближаємося до свого жіночого начала і здатні народжувати щось сокровенне», — упевнена Горбачова.

Loading...