Росія перекидає бойовикам значне підкріплення — як мінімум чотири конвої постачання

Згідно з оперативними даними групи «Інформаційний спротив», ситуація в зоні АТО продовжує залишатися напруженою.

Джерело: Відомості

Російсько-терористичні війська продовжують активно здійснювати обстріли позицій українських військ. Про це повідомив у Фейсбуці координатор групи Дмитро Тимчук.

«На основних операційних напрямках відбувається перегрупування формувань російсько-терористичних військ, відзначається активізація ресурсного та матеріального забезпечення процесу відновлення боєздатності формувань супротивника шляхом їх доукомплектування живою силою, озброєнням і бойовою технікою, — повідомив Тимчук. — За останню добу зафіксовано прохід з Росії на територію окупованих територій на Донбасі як мінімум 4-х конвоїв постачання (в загальній кількості до 55 транспортних одиниць, а також 28 одиниць бойової техніки, включаючи танки, ББМ і самохідну артилерію)».

Протягом 19 лютого в районі Дебальцевого противник намагався перешкодити виходу розрізнених і залишкових груп українських підрозділів зі складу Дебальцевського угруповання, проводячи так звану «зачистку» міста і прилеглих околиць. На ділянці Калинівка - Логвинове - Нижнє Лозове у напрямку до н.п. Луганське і Світлодарськ періодично фіксувалися перестрілки. Бойовики і російські військовослужбовці намагалися виставляти заслони і вели безладний вогонь по основних транспортних шляхах на цій ділянці.

Loading...