ЗМІ сватають принца Гаррі до Емми Вотсон

ЗМІ сватають принца Гаррі до Емми Вотсон

Представникам західних ЗМІ не терпиться одружити найзавиднішого холостяка Британії — принца Гаррі.

Джерело: Відомості

Кажуть, все до того і йде, тому що найсексуальніший представник королівської сім'ї закохався по вуха в актрису Емму Вотсон, що прославилася роллю Герміони.

По своїх каналах всюдисущі іноземні папараці з'ясували, що 30-річний рудоволосий принц сходив на побачення з 24-річною британською іконою стилю і тепер домагається її прихильності. Влаштувати зустріч з Еммою Гаррі попросив спільних друзів. У гучній компанії, де було більше десяти осіб, він весь вечір загравав до Вотсон і, за відгуками очевидців, виглядав закоханим, пишуть «Дни.ру».

Актриса теж вела себе розкуто і явно отримувала задоволення від вечора поруч з представником монаршого сімейства.

«Гаррі намагався показати їй, що він веселий і не жорсткий. Взагалі він закохався по вуха, йому подобається не тільки зовнішність Емми, але і її характер», — по секрету повідомило журналістам джерело.

Британські таблоїди поки не в курсі, чи продовжилося після вечірки спілкування потенційної пари, але нагадують, що і Гаррі, і Емма наразі вільні і жодних стосунків не мають. Наприкінці минулого року Вотсон розлучилася з Меттью Дженні, а про російську красуню Анастасію Гусєву, з якою в січні цілувався велелюбний принц, ніхто вже не згадує. 

Loading...