Студентам севастопольського вузу видали недійсні дипломи

Студенти факультету Морських технологій і судноплавства Севастопольського держуніверситету шоковані тим, що отримані ними дипломи не дійсні і не дають підстав для працевлаштування.

Джерело: Відомості

Про це повідомляє видання «Новини Севастополя».

«Захистивши два тижні тому дипломи, вони напередодні урочистого випускного з жахом довідалися, що документ про закінчення вишу не визнається капітанією Севастопольського морського порту», — повідомляють «Новини Севастополя».

За даними видання, отримати робочі документи, так само як і вирішити питання працевлаштування за фахом випускники університету вже не розраховують.

«Обіцянки, дані перед Новим роком про те, що дипломи севастопольського вишу будуть котируватися, в порту воліли забути», — повідомляє сайт.

У Севастопольському університеті теж ніяк не реагують на проблему і не коментують претензії Севморпорту про те, що у вузі «стандарти навчання не відповідають російським».

«Єдиними визнаними дипломами є документи, видані у філії Новоросійської академії. Там стандарти навчання відповідні», — повідомили в Севастопольському морпорту.

Студенти СевДУ вже розглядають можливість переведення з останнього курсу на навчання до профільного вузу Києва або Новоросійська.

«Дуже неприємно провчитися кілька років, а напередодні випуску раптом дізнатися, що все даремно. Виходить, що нове керівництво вузу просто «кинуло» нас. Адже саме вони повинні були вирішувати проблему. Проте їх робота закінчилася на стадії «отримати гроші за навчання», — цитують студентів «Новини Севастополя». 

Loading...