Ростов укріплює кордон від терористів

Всі пункти пропуску на російсько-українському кордоні в Ростовській області обладнають спеціальними засобами примусової зупинки автотранспорту, які застосовуються на залізничних переїздах, 155 пристроїв вже закуплено.

Джерело: Відомості

Про це розповів під час наради в Ростові-на-Дону керівник Федерального державного казенного відомства «Росгранстрой» Олексій Шестопалов, передає Еспресо.TV.

«У першу чергу будемо встановлювати їх в Ростовській філії, яка пов'язана з небезпекою бойових дій. Досить згадати й обстріли, і недавню пригоду з п'яними «ополченцями», що прорвалися через кордон на «КамАЗі», — зазначив Шестопалов. Крім того, вікна в службових приміщеннях пунктів пропуску будуть покриті спеціальними куленепробивними плівками.

За словами директора Ростовської філії «Росгранстрою» Олексія Дергунова, з 20 червня 2014 пунктів пропуску на території області неодноразово обстрілювались і отримали значні пошкодження. Більше за інших постраждали від куль, мін і снарядів пропускні пункти в Гуково і Новошахтинську.

Нагадаємо, нещодавно троє осіб на «КамАЗі» прорвалися з території України в Росію через кордон, а після затримання зі стріляниною назвалися «ополченцями».

Loading...