Олександр Домогаров ледь не згорів під час зйомок нового серіалу

Олександр Домогаров ледь не згорів під час зйомок нового серіалу

За сюжетом актора замикають в палаючому сараї.

Джерело: Відомості

Драматичний багатосерійний фільм «Панове-товариші» на початку тижня стартував в ефірі російського Першого каналу, миттєво захопивши увагу телеглядачів. В основу сюжету, події якого розгортаються в Москві після Жовтневої революції, лягли факти з реальних кримінальних справ 1918 року. Післяреволюційний хаос, міжвладдя і злидні, за якими послідував страшний розгул криміналу, стали лейтмотивом серіалу, головну роль в якому виконав Олександр Домогаров, пише «Супер.ру».

Знімальна команда обіцяє глядачам справжній екшн з погонями, перестрілками і небезпечними трюками. Знаменитий «гардемарин», на рахунку якого близько ста ролей в кіно, в черговий раз продемонстрував на знімальному майданчику високий професіоналізм, навідріз відмовившись від дублера. Так, в одній зі сцен його героя замикають у сараї, який потім підпалюють. Ризикуючи власним життям, 51-річний артист, насилу ухиляючись від язиків полум'я, героїчно відіграв епізод в клубах їдкого диму, поки не пролунала команда «Стоп. Знято!»

«Мій герой — профі царського розшуку, а тут прийшла радянська влада, яку він ідеологічно не сприймає, і кличе його на допомогу. Він береться за справи, показує людям, які нічого поки не знають і не вміють, що таке архіви, сліди, допити, відбитки, як прогнозувати і аналізувати вчинки, і так поступово починає працювати на «Совєти», — розповідає про свого героя Олександр Домогаров. — Мій герой поступово розуміє, що не всі в цій владі погані люди — є і хороші, і у більшовиків своя ідеологія, свої цінності і віра. Але він-то вихований по-іншому, а тут чужий світ — люди по-іншому люблять, їдять і п'ють, не кажучи вже про чужі йому погляди на світ». 

Loading...