Трупи бойовиків переправляють у Ростов, перед тим «відсортувавши» їх у місцевих моргах

У «ДНР» ухвалено рішення про створення «передових пунктів постачання», повідомив координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

Джерело: Відомості

За його словами, головне призначення цих пунктів — прийом, обробка та видача «представникам загонів» боєприпасів.

«У Іловайськ, на залізничну станцію, прибув черговий ешелон з боєприпасами з Росії. Йде розвантаження, — пише Тимчук у Фейсбуці. — У районі Макіївки та Горлівки відзначається робота раділокаціоних засобів, перекинутих з Росії разом з обслуговуючими фахівцями з числа кадрових військовослужбовців РФ. Мова йде про тестовий режим перевірки засобів ППО з РЛС. Крім того, зафіксована перекидання 2-х ЗРК «Стріла-10» в районі Шахтарська».

«Командування «військ ДНР» видало «суворий наказ» про переправлення трупів загиблих російських громадян безпосередньо в Ростов-на-Дону (РФ), без попереднього оформлення документів про смерть і сортування в місцевих моргах. «Класифікацією» трупів знищених терористів і встановленням їх приналежності (місцеві бойовики чи громадяни РФ) займаються на території, підконтрольній «ДНР» і «ЛНР», російські фахівці. Доставкою трупів в Росію займається якась російська «комерційна структура» (насправді — спецпідрозділ ФСБ РФ)», — розповів Тимчук.

Loading...