Російські ЗМІ «поховали» на Донбасі порноакторку Сашу Грей

Російські ЗМІ «поховали» на Донбасі порноакторку Сашу Грей

Колишня порноакторка Саша Грей звинуватила Росію в пропаганді через використання в новині про смерть медсестри Саші Сєрової в Україні фотографій самої Грей.

Джерело: Відомості

Таке повідомлення з'явилося в твіттері актриси в середу, 18 лютого, передає Радіо 24.

Відома американська актриса, модель, діджей і порнозірка Саша Грей була розчарована, коли прочитала в Інтернеті про свою смерть в Донбасі. Така інформація поширилася в соцмережах зі швидкістю снігової лавини, дійшовши незабаром і до Грей, яка незабаром спростувала повідомлення.

«Я люблю моїх російських шанувальників, але пропаганда зайшла занадто далеко. У новинах кажуть, що я була вбитою санітаркою на російсько-українській війні», — написала Грей, супроводивши запис тегом #fuckpropoganda.

Саша Грей заявила про пропаганду після того, як в російських соціальних мережах з'явилися повідомлення про загибель медсестри Саші Сєрової, яка померла на сході України. Всі пости про загибель медсестри супроводжували фотографією Саші Грей з георгіївською стрічкою.

«Тендітна дівчина» Саша Сєрова, говорилося в повідомленнях, «виносила з поля бою поранених ополченців» і могла поставити на ноги навіть важко поранених бійців. Автори повідомлень стверджували, що медсестра не повернулася з бою: її схопили «карателі хунти», які «спочатку знущалися над нею і знімали свої «втіхи» на відео, а потім зарубали сокирою».

«Обозреватель» стверджує, що про загибель медсестри Саші Сєрової повідомили «інтелектуали» з «Новоросії ». Сайт опублікував скріншот повідомлення з пабліку «Допомога Донбасу», в якому йшлося про смерть медсестри на Донбасі.

Loading...