Колишній коханець залишив Анні Семенович квартиру в центрі Москви

Колишній коханець залишив Анні Семенович квартиру в центрі Москви

Квартира стала першим власним житлом зірки.

Джерело: Відомості

Російська співачка Анна Семенович вперше відкрила двері своєї квартири у центрі Москви для папараці. Як розповіла Семенович, апартаменти їй дісталися від колишнього цивільного чоловіка, з яким зірка прожила п'ять років.

Через переїзд коханого за кордон пара мусила розійтися, проте наостанок чоловік віддав квартиру Анні, пише портал «7 Дней».

«Він знав, що ми розлучаємося назавжди, і його вчинок інакше як благородним я назвати не можу. І це при тому, що він не був суперзаможною людиною, для нього гроші на покупку квартири в центрі Москви — це дуже великі витрати. Але тим більше я йому вдячна за цей подарунок. І я щаслива, що в моєму житті був такий чоловік», — поділилася Анна.

Артистка розповіла, що дизайн у квартирі вона розробляла самостійно. В апартаментах співачки є величезний акваріум, окрема гардеробна, де Семенович зберігає купу речей.

«Я дуже люблю воду. У мене до цього був акваріум, але менший і з маленькими рибками. Мені хотілося, щоб новий акваріум був великий, практично на всю стіну, ну а якщо площа дозволяє, чому ні. Дизайн придумала я сама», — розповіла співачка.  

Loading...