Семенченко повідомив про відведення військ від Дебальцевого

Семенченко повідомив про відведення військ від Дебальцевого

Командир добровольчого батальйону «Донбас» Семен Семенченко розповів, що відведення військ з-під Дебальцевого здійснюється планово і організовано.

Джерело: Відомості

«Всі казки про контроль за Логвиновим виявилися казками — гарбуз не перетворився на карету, — пише комбат у Фейсбуці. — Трасу Дебальцеве - Артемівськ ми не контролюємо саме через Логвинове. Інші дороги щільно тримає Нацгвардія, Донбас і частини ЗСУ. Противник намагається перерізати ці дороги і перешкодити виходу угруповання».

За словами Семенченка, зараз почала працювати наша артилерія яка не дає супротивникові збиратися в ударні кулаки, тисне його вогневі точки. Дорогу життя щільно тримають наші частини, постійно відбиваючи атаки терористів. Працюють гаубиці, гради, урагани, міномети, танки.

«Шкода що був обраний саме цей варіант, — резюмує Семенченко. — Противник перекинув всі наявні резерви з під Горлівки та Стаханова. Там у них порожньо, а у нас все в наявності. Один удар — і фронт розсиплеться, а в «котлах» будуть терористи і російські найманці. Це все лежить за межами мого розуміння». 

Loading...