Путін цинічно знущається з українських військових: Це біда, коли програєш учорашнім шахтарям

За його словами, ця проблема, цей «нарив» не має «погіршити відносини між офіційною владою» і терористами, що діють на Донбасі.

Джерело: Відомості

Президент РФ Володимир Путін висловив сподівання, що українські війська поблизу Дебальцевого Донецької області складуть зброю, їх командування «не заважатиме» цьому, а бойовики відпустять військовиків з «оточення», передає 5 канал.

Виступаючи на прес-конференції в Будапешті, Путін заявив, що в Дебальцевому треба «покласти край проблемі, пов’язаній зі збройним угрупованням» — так він назвав Збройні сили України та інших силовиків, які воюють в зоні АТО.

За його словами, ця проблема, цей «нарив» не має «погіршити відносини між офіційною владою» і терористами, що діють на Донбасі.

Кпинячи над українськими військами, які дотримуються вимог режиму припинення вогню і через це змушені відступати під масованим наступом ворога, не маючи можливості дати повноцінну відсіч, Путін висловив їм співчуття з приводу їхнього «програшу» і додав: «Це завжди біда для тих, хто програв, особливо коли програєш учорашнім шахтарям чи вчорашнім трактористам». Але, сказав він, «життя піде далі, і я б вважав за непотрібне на цьому зациклюватися».

Нагадаємо, вчора увечері в прес-центрі АТО повідомили, що ситуація в районі Дебальцевого є надзвичайно складною, незважаючи на оголошене припинення вогню, частина міста захоплена терористами. Також у Генштабі повідомили, що в полон до сепаратистів потрапила група українських військових, які супроводжували вантаж для оборонців міста.

Loading...