Бойовики зв’язали і вбили полонених у Донецькому аеропорту українських вояків

Бойовики зв’язали і вбили полонених у Донецькому аеропорту українських вояків

Фотографія, зроблена сьогодні в Донецькому аеропорту журналістом Channel 4 News Алексом Томпсоном. Це тіла українських солдатів. І у них зв’язані руки.

Джерело: Відомості

Як повідомляє Цензор.НЕТ, про це пише блогер pauluskp.

Він зазначає: «Російські окупанти спробують виправдати себе. Скажуть, що руки зв'язали після смерті. Або заявлять, що українці воювали зі зв'язаними руками.

Але це звичайний військовий злочин, відповісти за який повинні, насамперед, організатори. Тобто, ватажки російських банд, яких нещодавно запрошували до Мінська.

Забудьте про перемир'я. Окупанти прийшли вбивати, ніяких понять про честь і совість у них немає. В їхній свідомості українці повністю дегуманізовані пропагандою. Окупанти вважають, що українців потрібно вбивати тільки тому, що вони українці».

Також блогер розмістив коментар самого журналіста: «UPD. Алекс Томпсон прокоментував свою фотографію: «Ми натрапили на тіла. Я бачив шість. Два з них лежали поруч зі згорілим бронетранспортером, навколо розкидані міни, їх руки були зв'язані білим електричним кабелем. Повстанці сказали, що це українські солдати. Можливо, фотографія зв'язаних рук буде використана як свідчення кривавих тортур. Але давайте будемо об'єктивними. Два замерзлі тіла зі зв'язаними руками свідчать лише про те, що у двох замерзлих тіл зв'язані руки».

«Як я люблю іноземних журналістів! Хлопець, до речі, називає окупантів «повстанцями». Мабуть, новий Грем Філліпс намалювався», — зазначає блогер. 

Loading...