Семенченко повідомив, що «котел» у Дебальцевому поки не замкнувся

Семенченко повідомив, що «котел» у Дебальцевому поки не замкнувся

На даний момент сили АТО в районі Дебальцевого знаходяться в оперативному оточенні, однак «котел» на замкнувся.

Джерело: Відомості

Про це в ефірі Еспресо.TV повідомив комбат «Донбасу», народний депутат Семен Семенченко.

«Йдуть бої в Дебальцевому, туди проникають групи з Вуглегірська. Котла немає, але є оперативне оточення. Обстріли йдуть також з самого Дебальцевого. По місту їздять міномети, стріляють з гаражів, залізничних шляхів», — розповів Семенченко.

За його даними, Дебальцеве терористи атакують з усіх боків, зокрема, з боку Вуглегірська та Чорнухиного, і закидають звідти нові підрозділи бойовиків. Від Логвинового до Вуглегірська бойовики організували низку укриттів.

Семенченко також повідомив, що дві дороги в районі Дебальцевого фактично перекриті бойовиками.

«Донбас» і ВСУ тримає «дорогу життя», паралельно польовій трасі. Вона обстрілюється, але колони проходять. На деяких пунктах складна ситуація, і бійцям доводиться битися в напівоточенні», — зазначив Семенченко.

Крім того, він повідомив, що паралельно йдуть постійні інформаційні вкидання: бійцям постійно приходять смс-повідомлення про те, що потрібно здаватися.

Семенченко також зазначив, що сили АТО контролюють позиції в районі Луганського та села Старе Лозове.

У свою чергу, речник штабу АТО Анатолій Стельмах поінформував, що наразі у Дебальцевому точаться бої, терористи штурмують наші позиції і базовий табір, а також закидають у місто розвідувально-диверсійні групи. «Продукти довозимо, надходить підкріплення. Є можливість вивезти поранених», — розповів Стельмах.

Loading...