Російський співак Андрій Губін став справжнім стариганем

Російський співак Андрій Губін став справжнім стариганем

Колись популярний російський виконавець Андрій Губін не з’являється на телеекранах, а його численним шанувальникам залишається лише здогадуватися, як склалася доля кумира.

Джерело: Відомості

Коли фанати примудряються зустріти Губіна, вони буквально впадають в шок від зовнішності артиста.

В одній з популярних соціальних мереж з'явилася шокуюча фотографія Андрія Губіна в товаристві шанувальниці. Дивно, що фанатка змогла впізнати в цьому 40-річному чоловікові, більше схожому на 65-річного старого, колись відомого на всю країну «хлопчика-бродягу», пишуть «Дни.ру».

Виконавець дійсно дуже постарів: довге волосся і велика кількість зморшок лише надають віку цілком ще молодому чоловікові. Не рятує плачевний стан навіть модна молодіжна толстовка.

Більше десяти років Андрій Губін не з'являється на сцені, не відвідує світські заходи і не виходить на зв'язок з колишніми колегами по цеху. Про життя 40-річного виконавця ходили різні чутки, але артист і сам не раз зізнавався: в житті він пройшов практично все — від алкогольних вечірок, марихуани та лікування в психіатричній клініці до пошуків душевного спокою в компанії буддистських ченців.

Приміром, у далекому 2008 році в інтерв'ю Губін заявив про творчу кризу.

«На жаль, нічого в моєму житті особливого не відбувається. Я абсолютно нічим не займаюся, — сумно повідомив Андрій. — Крім того, що багато читаю. В основному мій вибір падає на російську літературу. Подобається мені Пєлєвін, Глухівський. Але в основному я думаю. Дуже багато думаю. Це загальні філософські роздуми. Наприклад, про те, як світ влаштований, про кризу фінансову думаю, про людей думаю, що все це переносять. Мене як окремого представника людства це теж трохи зачепило». 

Loading...