Кобзон каже, що планував поїхати до Європи на лікування, але тепер лишиться в Росії

Йосип Кобзон, якого ЄС вніс у розширений чорний список, пишається, що опинився «в компанії російських патріотів», але чекає відповідних заходів від російської влади по відношенню до європейських громадян.

Джерело: Відомості

Про це в понеділок розповів журналістам сам артист СРСР і депутат Державної думи Росії Кобзон, передає Еспресо.TV.

«Настрій мені цим зіпсували, звичайно. Я збирався на лікування за кордон, але що ж, будемо лікуватися тут. Я пишаюся, що опинився в компанії людей, яким не байдужа доля Росії і доля моєї батьківщини — Донбасу», — сказав він.

Кобзон відзначив, що тепер чекає відповідної реакції від Росії.

«Вони не пускають 10 артистів, і ми повинні. Щоб вони відчули, як це — обмежувати свободу людини. Адже вони своїми санкціями порушують права і свободу людей», — сказав Кобзон.

Депутат Держдуми, керівник московського відділення КПРФ Валерій Рашкін заявив, що пишається включенням в оновлений чорний список Євросоюзу.

«Я пишаюся тим, що мене включили в список, почесний (список), я вважаю», — сказав він.

Рашкін пояснив, що вважає список санкцій ЄС «списком борців з фашизмом».

«Історія все поставить на свої місця, як поставила в 45-му році», — додав він.

Рашкін нагадав, що активно допомагає «товаришам» з Донбасу, зокрема, гуманітарною допомогою.

Нагадаємо, сьогодні набули чинності нові санкції Євросоюзу – до оновленого «чорного списку» ЄС увійшли 19 осіб — депутати Держдуми Кобзон та Рашкін, два заступники міністра оборони Росії Анатолій Антонов і Аркадій Бахін, заступник начальника Генштабу ЗС РФ Андрій Картаполов, терористи, відомі під псевдонімами Моторола і Гіві, а також ряд польових командирів та чиновників «урядів» «ДНР» та «ЛНР».

Loading...