Ярош попереджає, що може продовжити бойові дії і після «припинення вогню»

Лідер «Правого сектору», народний депутат Дмитро Ярош заявив, що добровольчий український корпус «Правий сектор» залишає за собою право продовжити бойові дії після наказу про припинення вогню.

Джерело: Відомості

Про це він написав на своїй сторінці у Fаcebook.

З його слів, у «Правому секторі» вважають, що будь-які домовленості з проросійськими терористами не мають жодної юридичної сили, суперечать існуючій Конституції України, а отже їх виконання не є обов'язковим для громадян.

«У випадку якщо ЗСУ отримають наказ на відвід важкої техніки та артилерії і невідкриття вогню, ДУК ПС залишає за собою право продовжити активні бойові дії згідно власних оперативних планів, до повного звільнення українських земель від російської окупації», — повідомив лідер «Правого сектору».

Ярош також зазначив, що добровольчий український корпус «Правий сектор» продовжує розгортання своїх бойових та резервних частин і підрозділів, вишкіл і матеріально-технічне забезпечення особового складу; координує свою бойову діяльність з командуванням АТО, бригадами ЗСУ, добровольчими батальйонами МО і МВС.

«Крім того, ми активно включилися у процес творення Оперативного штабу українського добровольчого руху», — додав він.

Loading...