Компанія Порошенка за рік збільшила прибуток майже в 9 разів

Компанія Порошенка за рік збільшила прибуток майже в 9 разів

ПАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен» завершило 2014 рік з чистим прибутком в 34,8 мільйона гривень.

Джерело: Відомості

Це приблизно в 8,9 рази більше в порівнянні з 2013 роком, повідомляється в системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку, пишуть «Вести».

Згідно з офіційним оголошенням ПАТ про проведення 7 квітня загальних зборів акціонерів, його активи за минулий рік скоротилися приблизно на 4% — до 784,3 мільйона грн. Нерозподілений прибуток підприємства до кінця минулого року становив 341,4 млн грн.

При цьому сумарна дебіторська заборгованість ККФ «Рошен» збільшилася на 27% — до 67,52 млн грн. Поточні зобов'язання порівняно з 2013 роком скоротилися на 22,6% — до 213,07 млн грн, довгострокові — на 9,8%, до 51,8 млн грн.

Нагадаємо, корпорація «Рошен» (ТМ Roshen), один з найбільших в Україні виробників кондитерських виробів, включає в себе Київську, Маріупольську (Донецька область), Кременчуцьку (Полтавська область) і дві Вінницькі кондитерські фабрики, масломолочний комбінат «Бершадьмолоко», Літинський племзавод (обидва — Вінницька область), а також Липецьку фабрику «Рошен» (РФ), Клайпеди кондитерську фабрику (Литва) і фабрику Bonbonetti Choco (Угорщина).

Корпорація виробляє близько 320 видів кондитерських виробів: шоколадні та желейні цукерки, карамель, шоколад, печиво, вафлі, бісквітні рулети і торти. Загальний обсяг виробництва досягає 450 тис. тонн продукції на рік.

Loading...