Пугачова розповіла про свої стосунки з дітьми

Пугачова розповіла про свої стосунки з дітьми

Російська примадонна Алла Пугачова вперше за кілька років провела прес-конференцію, присвячену відкриттю філії дитячої школи талантів Future Star.

Джерело: Відомості

Співачка відповіла на запитання журналістів і раптово зізналася, що боїться за своїх дітей Гаррі і Лізу.

Також Пугачова прокоментувала скандал, який вибухнув після того, як журналісти оприлюднили ціни в дитячому садку Примадонни. Нібито за місяць навчання батьки повинні викласти близько 200 тисяч рублів. Потім стала називатися сума в 90 тисяч, а пізніше Алла Борисівна заявила, що мова йде про 39 тисячах рублів на місяць, пишуть «Дни.ру». Саме таку ціну Пугачова оприлюднила і на прес-конференції.

«Нікому не вірте. Запитайте з перших вуст, я скажу. Навчання тут коштує 39 тисяч рублів на місяць. До мого приходу в школу ціни тут були зовсім інші. 200 тисяч чи мільйон батьки платили, я не в курсі. Зараз все по-іншому. Я за демократичні ціни. Так, 39 тисяч теж серйозна сума, але що ви пропонуєте? Безкоштовно? У Радянський Союз пограти? Я взагалі хочу пробити для дітей з багатодітних сімей не тільки безкоштовне навчання, але й стипендію, щоб була можливість їм доплачувати. Це мрія, яку я хотіла б реалізувати. Особисто я тут поки нічого не отримую. Але іншим педагогам треба платити», — каже Примадонна.

Зрозуміло, зайшла мова і про власних дітей Пугачової — Гаррі і Лізу. «Звичайно, нехай розвиваються. Для своїх діточок я хочу самого найкращого. Як і для всіх інших. Свій досвід викладання хочу перенести і на них. Хоча зізнаюся, дітей віддавати в дитсадок страшнувато», — говорить вона.

Примадонна повідомила, що після народження Гаррі і Лізи їй стали цікаві проекти, пов'язані з дітьми.

«Я все-таки не 18-річна матуся. А робота в школі допомагає мені оновитися. І навіть омолодитися. І мені, звичайно, хочеться створити своїм діточкам платформу якусь. І допомогти іншим дітлахам. Мої старші діти абсолютно самостійні. Онук Микита, наприклад, не допускає нас із порадами. Нехай вчиться на своїх помилках, я не лізу. Я можу тільки передати своїм дітям досвід. Я і Христині не допомагала. Це не означає, що я її кидала. Ні, я просто стежила за її творчістю. І нібито ненароком радила. Деякі батьки кажуть: «Я тобі дала життя! А ти?!» Терпіти цього не можу. У моїх дітей відчуття, що вони все роблять самі. А я їм не заважаю», — заявила співачка. 

Loading...