Сина Джекі Чана випустили з тюрми

Сина Джекі Чана випустили з тюрми

Сина відомого китайського актора Джекі Чана Джейсі випустили з в’язниці. Він відсидів за гратами півроку за організацію наркопритону.

Джерело: Відомості

Незважаючи на те, що в січні весь світ облетіла скандальна новина про те, що син актора і каскадера Джекі Чана Джейсі (справжнє ім'я Чень Цзумін) сів за грати, пройшло трохи більше місяця, як з'явилася інформація про його звільнення. Справа не у зв'язках іменитого батька, а в тому, що поки тривало слідство, Джейсі Чан сидів у в'язниці. Коли йому оголосили термін ув'язнення — шість місяців — велику частину цього часу він вже відбув, пише портал «Дни.ру».

Відзначимо, що підсудний визнав провину. Судовий процес тривав усього годину 22 хвилини, після чого було винесено обвинувальний вирок. За китайським законодавством, максимальне покарання за такий злочин передбачає три роки тюремного ув'язнення.

Нагадаємо, що 32-річний музикант і актор Джейсі Чан був затриманий у столиці КНР в серпні 2014-го разом зі своїм другом артистом кіно Ке Ченьдуном (Каєм Ко). Медична експертиза показала, що обидва перебували під впливом наркотиків. При обшуку в будинку Джейсі Чана було виявлено більше 100 грамів марихуани. Там же були затримані кілька осіб, запідозрених у вживанні психотропних речовин.

Варто відзначити, що в 2009 році Джекі Чан був призначений головою Китайського національного комітету по боротьбі з наркотиками, в його обов'язки входило просування антинаркотичної освіти в країні. У зв'язку із затриманням сина він виступив з публічною заявою і сказав, що бере на себе відповідальність за дії Джейсі, проте не допомагатиме йому уникнути покарання.

Loading...