«Казаки» розсварилися з місцевим «командуванням» і пообіцяли знищувати пости «ДНР»

Підрозділ так званих «казаків», якій дислокуються в Донецьку, вступив у черговий конфлікт з місцевим «командуванням гарнізону» і пообіцяв «знищувати пости «ДНР» за «неповажне ставлення до бойового братерства».

Джерело: Відомості

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив керівник групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

«На Докучаєвському напрямку в районі Гранітного і Новогригорівки противник після рейду української бронегрупи на свій лівий фланг відкрив безладний мінометний вогонь по передньому краю українських військ. Після нанесення двох відповідних вогневих ударів українською артилерією міномети противника припинили вогонь. Проте бойовики продовжують завдавати ударів по позиціях українських військ в даному районі з району Докучаєвська і Оленівки з САУ і РСЗВ «Град» (відзначається робота двох вогневих підрозділів — 12 САУ і 4 установки РСЗВ)», — пише експерт.

За його даними, т.зв. «окружний отаман» Красного Луча хтось Сергій Косогор на пропозиції «центрального військового командування ЛНР» убути на фронт в район Дебальцеве зі своїм «казацьким» формуванням відповів категоричною відмовою в грубо-нецензурній формі. Мотивуючи свою відмову необхідністю «зберігати порядок в прифронтовому місті».

Loading...