Сергій Звєрєв хоче представляти Росію на Євробаченні

Сергій Звєрєв хоче представляти Росію на Євробаченні

Російський артист зізнався, що ідею виступити на конкурсі йому подав Філіп Кіркоров.

Джерело: Відомості

Сергій Звєрєв виявив бажання виступити на майбутньому «Євробаченні» від Росії і заявив, що впевнений у своїй перемозі. Про свою ідею переплюнути Кончіту Вурст артист повідав порталу SUPER, а також зізнався, що на його рішення вплинув фахівець і експерт конкурсу — Філіп Кіркоров. Правда, за словами Сергія, в момент пропозиції, озвученої Кіркоровим, до участі в конкурсі він був не готовий. Зате зараз зібрався з думками і вирішив — чому б і ні?

«Філіп говорив, що якщо я поїду — це буде супер! — розповіла російська зірка епатажу про деталі пропозиції від поп-короля. — Він насправді мені давно про це говорив: «У тебе хіти пішли — «Алла», Dolce & Gabanna, «Заради тебе». Що ти сидиш? Тобі потрібно на «Євробачення» їхати і виступати!» Але, на жаль, у мене тоді був щільний графік і мені було не до цього. Не було ніяких сил і бажання їхати. А через рік мені посипалися пропозиції від інших країн. Зараз наприклад на мене вийшли дві країни з уже готовими піснями і пропонують їхати за них виступати. Але я відмовився — я готовий представляти на «Євробаченні» тільки Росію.

«Місяця півтора тому знайомі продюсери, коли ми знімали мій новий кліп, сказали, що мені потрібно їхати і це буде геніально! — продовжив Звєрєв. — Всі стали мене мотивувати, і я подумав, що це дійсно мій формат! Поступово мені закралася в голову думка, що було б непогано поїхати. Я навіть з переляку сів і за ніч написав приспів пісні — дуже хітовий! Але поки не буду показувати, а то Басков украде, як мої піджаки з блискітками... Дуже ржачний приспів вийшов, як раз під формат «Євробачення»! Якщо поїду на «Євробачення», то буду там сенсацією, тому що ці білки, які там виступають — вони звичайно молодці, але це не сенсація. Там потрібна крута зірка! Ні в кого немає шансів проти мене!»

Поки що в російському оргкомітеті конкурсу на Першому каналі про заявку Сергія Звєрєва не чули, але готові прийняти її на загальних підставах.

Нагадаємо, «Євробачення-2015» пройде з 19 по 22 травня у Відні — столиці Австрії, перемогу якій торік приніс 25-річний співак Томас Нойрвірт, вразив усіх в образі «бородатої співачки» Кончіти Вурст. 

Loading...