Терористи намагаються прорватися у Дебальцеве і чекають підмогу

У районі Дебальцевського плацдарму ситуація продовжує залишатися вкрай складною.

Джерело: Відомості

Про це йдеться у зведенні групи «Інформаційний спротив» у Фейсбуці.

Формування російсько-терористичних військ, що раніше вийшло в район населеного пункту Логвинове, не дивлячись на втрати, продовжує утримувати позиції. Частина даного формування після ударів української артилерії відійшла до населеного пункту Нижнє Лозове і намагається там закріпитися.

Українська артилерія продовжує завдавати масовані вогневі удари по позиціях противника. Бойовики, що залишаються в районі Логвинового, постійно запитують допомогу через засоби радіозв'язку. Епізодично їх підтримує ударами по позиціях українських військ ворожа артилерія.

У районі населених пунктів Новогрігорівка і Чорнухине тривають запеклі бої між українськими військами і формуваннями російсько-терористичних військ, які намагаються прорватися до Дебальцевого зі сходу. В даний район з Алчевська підійшла свіжа тактична група — близько 100-110 бойовиків, 6 танків і 11 ББМ, кілька критих вантажівок з гаубицями Д-30 на причепі.

В районі північніше Вуглегірська противник зосереджує залишки Горлівської «бронегрупи», яка раніше штурмувала Вуглегірськ. У складі даної бронегрупи залишилося лише 5 танків, проте командування бронегрупи очікує поповнення бронетехнікою зі складу Макіївської БТГ, яка на сьогоднішній день виконує функцію тактичного резерву для формувань, що оперують на північний схід від Єнакієвого.

Loading...