Переговори у Мінську тривають досі

Переговори у Мінську тривають досі

У Мінську проходить зустріч «нормандської четвірки». 13 годину триває зустріч Петра Порошенка, Володимира Путіна, Ангели Меркель і Франсуа Олланда щодо врегулювання конфлікту в Україні.

Джерело: Відомості

У Мінську триває зустріч «нормандської четвірки», на якій лідери України, Німеччини та Франції обговорюють з російським президентом Володимиром Путіним варіанти вирішення конфлікту в Донбасі, передає ТВі.

«Переговори йдуть важко, але є надія на успіх», — зазначив представник Міністерства закордонних справ (МЗС) Євген Перебийніс в перерві.

Очільник російського МЗС Сергій Лавров кинув лише слово «супер» у відповідь на питання російських журналістів про хід діалогу.

Крім цього, як повідомляє радіо «Свобода», МЗС Німеччини також називає переговори лідерів «нормандської четвірки» непростими.

«Непрості переговори в Мінську тривають. Міністр закордонних справ Франк-Вальтер Штайнмаєр залишився в Мінську для участі в цих переговорах, відклавши заплановану поїздку в Бразилію», — йдеться в повідомленні МЗС Німеччини в «Твіттері».

До початку зустрічі представники всіх сторін, що беруть участь в мінській зустрічі дали зрозуміти, що результат переговорів передбачити неможливо.

Станом на 6:30 ранку до журналістів вийшла представник французької делегації, яка заявила, що найближчим часом планується підписання документів главами держав. Очікується, що після цього учасники переговорів можуть виступити із заявою, передає канал новин 24. 

Loading...