Акторка Марія Кожевнікова переконує, що людей на Донбасі вбиває українська армія

Акторка Марія Кожевнікова переконує, що людей на Донбасі вбиває українська армія

Депутат Держдуми і російська актриса Марія Кожевнікова переконує своїх шанувальників в тому, що мирних жителів на сході України вбивають не російські військові, а українські.

Джерело: Відомості

Марія Кожевнікова, яка нещодавно народила другу дитину, повідомила на своїй сторінці в Інстаграмі, що взяла на роботу жінку-біженку з Луганська. Після спілкування з нею актриса заявила, що тепер вона впевнена — на сході України мирних жителів вбиває не російська армія, а українська. Пояснювати дану заяву артистка не стала, передає Viva.

«Я взяла на роботу чудову жінку, якій довелося разом з дітьми і мамою покинути свій будинок під Луганськом… А її батько відмовився їхати, так як шкода залишати все, що нажито за довгі роки. Я не буду все описувати, про що почула з перших вуст, але тепер мене ніхто не переконає, в тому що саме українська армія бомбить і вбиває мирних жителів», — написала Кожевнікова в соцмережі.

У той же час Ксенія Собчак, прийшовши на федеральний канал, не побоялася заявити на всю країну про те, що на території України працюють російські військові.

Loading...