ЗМІ: Гості Наталки Корольової отруїлися наркотиками

ЗМІ: Гості Наталки Корольової отруїлися наркотиками

Удома в російської співачки з українським корінням Наташі Корольової отруїлися кілька гостей, серед яких колишній менеджер Філіпа Кіркорова.

Джерело: Відомості

В мережі відразу з’явилися чутки, що друзі Корольової отруїлися наркотиками, однак самі вони це заперечують.

Новина про отруєння трьох людей у будинку Наташі Корольової облетіла всі таблоїди.

Інцидент стався ще на початку лютого, проте журналісти дізналися про нього лише зараз. Пізно ввечері в гості до подружжя Сергія Глушка і Наташі Корольової прийшли троє друзів. Але через кілька годин співачка викликала швидку допомогу. Двом друзям медики поставили крапельниці прямо на квартирі у Корольової, а одного довелося госпіталізувати, бо він перебував в напівнепритомному стані.

Так, одному з потерпілих, 30-річному Антону Малиновському, що є директором співачки Анжеліки Агурбаш, навіть знадобилася екстрена госпіталізація. Ні консьєрж, що викликав швидку, ні сама артистка так і не сказали представникам ЗМІ, чим отруїлися чоловіки.

Антона зірка знайшла в туалеті у важкому стані. Медики відвезли Малиновського в токсикологічне відділення найближчої клініки, через що в ЗМІ було висловлено припущення, що він отруївся наркотиками, пишуть «Дни.ру».

За інформацією ЗМІ, гості іменитої пари нещодавно повернулися з-за кордону і привезли з собою шоколад, начинкою в якому нібито була марихуана. Лікарі добу відкачували Антона, і як тільки йому полегшало, він відразу ж виписався з клініки.

Молодий чоловік заперечує інформацію про заборонені препарати. «Ніякого наркотичного отруєння не було. У мене проблеми з серцем. Я не курю, не п'ю, тим більше нічого не вживаю. Звідки придумують про якісь психотропи?»

За останніми даними, постраждалий Антон Малиновський тривалий час був менеджером Філіпа Кіркорова. Цікаво, що зараз він називає журналістам різні причини своєї госпіталізації.

Спочатку Малиновський потерпілий поскаржився на проблеми з серцем, а потім пригадав, що психотропи все ж могли бути. Малиновський заявив поліції, що причиною отруєння могла стати шоколадка з невідомими добавками, куплена півтора року тому в США. 

Loading...