Російське ТБ зняло ролик, як путінські війська захоплюють всю Європу (відео)

Російське ТБ зняло ролик, як путінські війська захоплюють всю Європу (відео)

Федеральний російський «5 канал» випустив сюжет про те, як легко і швидко російські війська можуть увійти в європейські столиці, а також пригрозили Заходу ракетними ударами.

Джерело: Відомості

Автори програми подали це у вигляді походу з метою провести в столицях ЄС «парад до Дня перемоги», передає osp-ua.info.

«Варшава – це занадто просто. Від Москви до польської столиці – всього 1300 км. Танк Т-90, наприклад, якщо не вдаватися до допомоги транспортної авіації, увійде в передмістя менше, ніж через добу після початку маршу», – каже голос за кадром, в той час як на екрані показують червоні стрілки, які рухаються з Москви до Варшави.

При цьому додається, що бійці повітрянодесантних військ долетять туди лише за дві години.

Далі автори «згадали», що російських військ «давно не було в Берліні».

«1800 кілометрів для сучасної армії – не відстань. Тим більше, багато російських офіцерів непогано знають Німеччину. Головне, щоб вони на автоматі не зайняли наші військові містечка, які після об'єднання ФРН і НДР дісталися німцям», – говорить голос.

В цей час на флагштоку опускається німецький прапор і піднімається російський.

«Прага, Гельсінкі, Вільнюс, Таллінн, Рига – це взагалі зовсім поруч», – продовжує голос і додає, що російські війська можуть увійти в половину цих міст пішки.

Візит в Лондон і Вашингтон, додає автор передачі, потрібно буде планувати «сильно заздалегідь», оскільки там «без авіації і флоту ніяк не обійтися».

В кінці ролика виражається «жаль», що «наші західні партнери не зможуть своїми очима подивитися на «Іскандер» і «Сатану», адже їх за межі Росії можна доставити тільки повітрям». 

Loading...