Російські спецслжби найняли бойовика, який мав убити офіцера ФСБ, що перейшов на бік українців

Російські спецслжби найняли бойовика, який мав убити офіцера ФСБ, що перейшов на бік українців

СБУ затримала «оплотівця» зі снайперською зброєю.

Джерело: Відомості

Контррозвідка СБУ упередила ліквідацію колишнього офіцера ФСБ, який перейшов на бік України і разом з іншими героями захищав Донецький аеропорт. Про це нас своїй сторінці у Facebook інформує радник голови СБУ Маркіян Лубківський. 

За даними слідства, в результаті надскладної спецоперації нашими контррозвідниками було затримано громадянина Б., члена «Оплоту», у якого вилучено снайперську гвинтівку СВД та набої до неї.

«Вказану особу у січні ц.р. у м. Бєлгород (Російська Федерація) було завербовано співробітниками ФСБ РФ та відпрацьовано завдання з фізичного знищення Богданова, який у липні 2014 року перейшов на українську сторону та у складі одного з добровольчих батальйонів брав участь у бойових діях на Сході нашої держави», — пояснив Лубківський.

За успішне виконання завдання ФСБшники гарантували Б. отримання значної грошової винагороди, громадянства РФ, автівку, виведення його родини до Бєлгорода та квартиру.

«Вбивство повинно було відбутись відразу після запланованого інтерв'ю І.Богданова телеканалу «112» (!). Вбивця навіть зустрічався з Іллею, намагався увійти в довіру, представляючись співробітником Державної міграційної служби», — зазначив радник глави СБУ. 

Loading...