Порошенко готовий до введення військового стану на всій території України

Порошенко готовий до введення військового стану на всій території України

Напередодні саміту в білоруському Мінську президент Петро Порошенко наголосив, що Україна повинна бути готовою до двох сценаріїв – до миру та подальшої війни.

Джерело: Відомості

Україні треба бути готовою і до миру, і до захисту нашої держави. Про це сьогодні сказав президент України Петро Порошенко на розширеному засіданні уряду, передає УНН.

«На жаль, нам треба бути готовими до обох варіантів — і до миру, і я і вся українська делегація буде робити все для цього, і до того, щоб захищати країну. Нам потрібно зробити все, щоб армія мала все, що зможе дати держава для того, щоб проводити цю лінію надзвичайно ефективно», — наголосив Президент.

«Ніякої хвилі паніки, яку ворог намагається розгорнути смс, повідомленнями по телефону, здачею різних каналів, про те, що нібито хтось у котлі і що треба бігти, і що нас кинули. Усе з точністю навпаки. Ми за мир. Треба дати по зубах — ми дамо по зубах. Треба захищати свою землю — будемо робити це до останнього», — сказав Порошенко.

Він також додав, що уряд і ВР готові до введення воєнного стану, якщо у цьому буде необхідність.

«Можу наголосити, що і я, і уряд, і Верховна Рада готові до прийняття рішення про введення воєнного стану на всій території України», — сказав він. 

Loading...