Зірка серіалу «Інтерни» виявився гомосексуалістом

Зірка серіалу «Інтерни» виявився гомосексуалістом

Виконавець ролі Філа Річардса в популярному російському серіалі «Інтерни» Одін Байрон зізнався, що він — гомосексуаліст.

Джерело: Відомості

Американський актор поскаржився на образливі жарти російських колег, особливо «істинного гомофоба» Івана Охлобистіна.

Через насмішки «доктора Бикова» Одін навіть подумував відмовитися від зйомок у новому сезоні «Інтернів», що стартував на днях, передає портал Дни.ру.

«Спочатку він намагався бути зі мною досить люб'язним і якось раз навіть сказав, що збирається розбомбити Америку до чортової матері, але заради мене пообіцяв залишити в цілості й схоронності Міннесоту (рідний штат актора). Але потім Охлобистін заявив, що геїв треба палити в печах. Для мене це було справжнім ударом, — з жахом розповів виданню Vulture Одін. — Я хотів звільнитися, пояснивши це тим, що не можу більше працювати з цією людиною, якщо вона залишиться в серіалі».

Ображений актор практично грюкнув дверима, але в останній момент розсудливість взяла верх. У Росії у Байрона багато шанувальників, глядачам полюбився його зворушливий і безпосередній герой Філ Річардс. Та й Москва подарувала Одіну не тільки цікаву роботу і фінансове благополуччя, а й роман з режисером з Казахстану. Правда, чоловіки вже розлучилися, і зараз нікому підтримати і підставити своє плече акторові, якого через його нетрадиційну сексуальну орієнтацію часто ображають.

До слова, Охлобистін ніколи не шкодував лайливих слів для представників сексуальних меншин.  

Loading...