Аллу Пугачову звинуватили в жадібності за «космічні» ціни в її дитсадку

Аллу Пугачову звинуватили в жадібності за «космічні» ціни в її дитсадку

Примадонна російської сцени потрапила в скандал. Популярну виконавицю Аллу Пугачову розкритикували через високі ціни в її «англійському дитячому садку».

Джерело: Відомості

Раніше в ЗМІ пройшла інформація про відкриття в Москві спеціалізованого дитсадка під керівництвом Алли Пугачової, де нібито батькам пропонується платити за дитину до 295 тисяч рублів на місяць. Новина викликала хвилю обурення у громадськості. Пугачову звинуватили в жадібності і бажанні збагатитися. Деякі посилаються на кризу, яка суттєво зменшив доходи Примадонни і її молодого чоловіка, шоумена Максима Галкіна, в епоху повсюдних збитків від скорочення кількості гастролей. Інші нарікають на великі витрати зоряної сім'ї за утримання величезного замку Пугачової і Галкіна в селі Грязь (у зв'язку з прийняттям нового закону про елітну нерухомість власникам доводиться платити податок виходячи з фактичної вартості житла). Не додає оптимізму і та обставина, що нібито співачка розділила малюків за ознакою «забезпеченості» (про що свідчать групи з назвами Silver, Gold і VIP, відповідні певній ціновій категорії), пише портал «Дни.ру».

Проте журналісти з'ясували, що зараз в дитячому садку терміново міняють вартість. Тепер у розмові з батьками, охочими віддати під крило Примадонни своє чадо, співробітники установи натякають, що готові йти на поступки при оплаті. А від раніше заявленої ціни в 295 тисяч рублів за максимальний «пакет» класу VIP і зовсім відмовляються, заявляючи, що це ціна якоїсь «школи акторського розвитку». «Садок у нас коштує 95 тисяч рублів, а 295 тисяч — це школа акторської розвитку», — заявив співробітник дошкільного закладу Пугачової.

Журналістам розповіли, що входить в програму садка Примадонни.

«Це повний день (з 08:30 до 18:00) або на півдня (з 08:30 до 14:00). Дитячий садок — тримовний, заняття у нас проходять тільки англійською мовою з носієм. Заняття — загальнорозвиваючі, творчі. Два рази на тиждень — французька мова, також з носієм, і російська мова з логопедом. також викладаються основи ботаніки, біології, географії, математики і, зрозуміло, танці», — повідали в дитячому садку. 

Loading...